You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KahveOyun.Com 1.Okey Turnuvası Sonucu

Magazin Ekibi
KahveOyun.Com sitesinin düzenlediği, moderatörlüğünü chat dünyasının kraliçesi lakaplı chat fenomeni KraLiCe'nin yaptığı KahveOyun.Com 1.Geleneksel Okey Turnuvası sonuçlandı.

1.Tur

Turnuva eşleşmelerinde tesadüfi bir şekilde, sürekli birbirleri ile okey oynayan Pure ve Kivanc eşleşmesi herkesi şaşırttı. Turnuvanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Pure, bu eşleşmeye sevinirken, Kivanc ise acaba bir sürprize imza atabilir mi sorularını gündeme getirdi. Fakat Pure, sürprize izin vermeyerek Kivanc'i turnuvanın dışına itti.

Şirin eşleşmelerden bir tanesi olan Özoo Ufaklık eşleşmesininin galibi ise Özoo olurken, nickleri benzeşen kişilerin eşleşmesi olan hayaLperest ve hayaLet eşleşmesinde ise gülen taraf hayaLet oldu.

Turnuvanın iki güçlü isimlerinin karşılaşması olan BesiktasCarsi ve Pinkfloyd karşılaşmasında ise BesiktasCarsi galip gelen taraf oldu ve Çarşı taraftarına üçlü çektirmeyi başardı.

Pathfinder Barbie eşleşmesinde, Pathfinder 2.tura yükselmeyi başarırken, eSoCLaSSiC eşleşmesinin galibi eSo oldu.

Turnuvanın güçlü oyuncularından EslemKorkut'u saf dışı bırakırken, Nayinododo engelini geçmeyi başardı.

Turnuvanın iyi oyuncularından _SIMPSONS_Serkan'ı geçmekte zorlanırkenCeobeyFeNdy'ye 1.Turda elenerek hayal kırıklığı yaşatan oyunculardan oldu.

2.Tur

İki güçlü isim BesiktasCarsi ile Pure eşleşmesinde çekişmeli geçen oyunda BesiktasCarsi, Pure engelini geçmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı.

PathfinderÖzoo'yu zor da olsa geçerkeneSo ise ahbab'ı eleyen taraf oluyordu. EslemMirror'u eleyerek emin adımlarla turnuvaya devam eden kızlardan birisi oluyordu.

Turnuvanın bir diğer kızlarından Nayino ise beyFenDy'ye elenerek turnuvaya veda etti.

Lazkoln61Semih'i elemeyi başararak çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Çeyrek Final

BesiktasCarsi, güçlü isimlerden Pathfinder'ı elemeyi başararak adını yarı finale yazdırırken, taraftarlar BesiktasCarsi diye tempo tutuyorlardı.

eSo hayaLet eşleşmesinin galibi olan hayaLet, yarı finale yükselirken, EslembeyFenDy engelini de aşıyordu.

Turnuvanın emin adımlarla yürüyen bir diğer ismi _SIMPSONS_Lazkoln61 kapışmasından da galip ayrılan taraf olmuştu.

Yarı Fİnal

Güçlü isimlerin çıktığı yarı final oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın takdir toplayan ismi Eslem, turnuvanın güçlü ismi hayaLet ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta hayaLetEslem'in finale çıkmasına izin vermedi ve ismini finale yazdıran taraf oldu.

Yarı finelin diğer oyununda ise _SIMPSONS_, turnuvanın taraftar desteğini arkasında toplayan BesiktasCarsı ile kıran kırana bir oyun sergiledi. 40 bin Besiktaş taraftarı önünde BesiktasCarsi'yı yenmeyi başaran _SIMPSONS_, yarı finale çıkmasının tesadüf olmadığını gösterdi ve adını finale yazdıran diğer oyuncu oldu.

FİNAL

Finalde bir tarafta _SIMPSONS_ diğer tarafta ise hayaLet vardı. Turnuvanın en heyecanlı oyununa sahne olan final maçında, kimin kazanacağının tahmin edilmesi oldukça zordu. Kupayı kaldıran ve şampiyon olan kişi ise çekişmeli geçen oyunlardan sonra _SIMPSONS_ oluyordu. Oyundan sonra omuzlara alınan ve şampiyonluğu kutlanan _SIMPSONS_, şampiyon olmanın verdiği gururla gözyaşlarını tutamadı.

Ben spikeriniz Oparazzi, bir başka turnuvada görüşmek üzere efenim. Esen kalın.

[Resim: turnuva.png]
Son Düzenleme: 03-10-2023, 07:52 AM, Düzenleyen: Oparazzi.
Junior Member
RE: KahveOyun.Com 1.Okey Turnuvası Sonucu
Takdir edersiniz ki kivanc'i elemek çocuk oyuncağıydı, keza öyle de oldu lajskhjf. Ama maalesef çarşı engeline takıldım şaksaljkf, en çok hak eden bendim ama bir dahaki maçlara bakacağız artık aljskshj. Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum tabi, o kadar da kaba değilim ;p
Son Düzenleme: 03-10-2023, 07:32 AM, Düzenleyen: Pure.
Junior Member
(03-10-2023, 06:46 AM)Oparazzi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KahveOyun.Com sitesinin düzenlediği, moderatörlüğünü Chat dünyasının kraliçesi lakaplı chat fenomeni KraLiCe'nin yaptığı KahveOyun.Com 1.Geleneksel Okey Turnuvası sonuçlandı.

1.Tur

Turnuva eşleşmelerinde tesadüfi bir şekilde, sürekli birbirleri ile okey oynayan Pure ve Kivanc eşleşmesi herkesi şaşırttı. Turnuvanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Pure bu eşleşmeye sevinirken, Kivanc ise acaba bir sürprize imza atabilir mi sorularını gündeme getirdi. Fakat Pure, sürprize izin vermeyerek Kivanc'i turnuvanın dışına itti.

Şirin eşleşmelerden bir tanesi olan Özoo Ufaklık eşleşmesininin galibi ise Özoo olurken, nickleri benzeşen kişilerin eşleşmesi olan hayaLperest ve hayaLet eşleşmesinde ise gülen taraf hayaLet oldu.

Turnuvanın iki güçlü isimlerin karşılaşması olan BesiktasCarsi ve Pinkfloyd karşılaşmasında ise BesiktasCarsi galip gelen taraf oldu ve Çarşı taraftarına üçlü çektirmeyi başardı.

Pathfinder - Barbie eşleşmesinde, Pathfinder 2.tura yükselmeyi başarırken, eSo , CLaSSiC eşleşmesinin galibi eSo oldu.

Turnuvanın güçlü oyuncularından Eslem, Korkut'u saf dışı bırakırken, Nayino, dodo engelini geçmeyi başardı.

Turnuvanın iyi oyuncularından _SIMPSONS_, Serkan'ı kolay geçerken, Ceo, beyFeNdy'ye 1.Turda elenerek hayal kırıklığı yaşatan oyunculardan oldu.

2.Tur

İki güçlü isim BesiktasCarsi ile Pure eşleşmesinde çekişmeli geçen oyunda BesiktasCarsi Pure engelini geçmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı.

Pathfinder, Özoo'yu kolay geçerken, eSo ise ahbab'ı eleyen taraf oluyordu. Eslem, Mirror'u eleyerek emin adımlarla turnuvaya devam eden kızlardan birisi oluyordu.

Turnuvanın bir diğer kızlarından Nayino ise beyFenDy'ye elenerek turnuvaya veda etti. Lazkoln61, Semih'i elemeyi başararak çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Çeyrek Final

BesiktasCarsi, güçlü isimlerden Pathfinder'ı elemeyi başararak adını yarı finale yazdırırken taraftarlar BesiktasCarsi diye tempo tutuyorlardı.

eSo - hayaLet eşleşmesinin galibi olan hayaLet yarı finale yükselirken, Eslem, beyFenDy engelini de aşıyordu.

Turnuvanın emin adımlarla yürüyen bir diğer ismi _SIMPSONS_, Lazkoln61 kapışmasından da galip ayrılan taraf olmuştu.

Yarı Fİnal

Güçlü isimlerin çıktığı yarı final oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın takdir toplayan ismi Eslem, turnuvanın güçlü ismi hayaLet ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta hayaLet, Eslem'in finale çıkmasına izin vermedi ve ismini finale yazdıran taraf oldu.

Yarı finelin diğer oyununda ise _SIMPSONS_, turnuvanın taraftar desteğini arkasında toplayan BesiktasCarsı ile kıran kırana bir oyun sergiledi. 40 bin Besiktaş taraftarı önünde BesiktasCarsi'yı yenmeyi başaran _SIMPSONS_ yarı finale çıkmasının tesadüf olmadığını gösterdi ve adını finale yazdıran diğer oyuncu oldu.

FİNAL

Finalde bir tarafta _SIMPSONS_ diğer tarafta ise hayaLet vardı. Turnuvanın en heyecanlı oyununa sahne olan final maçında, kimin kazanacağının tahmin edilmesi oldukça zordu. Kupayı kaldıran ve şampiyon olan kişi ise çekişmeli geçen oyunlardan sonra _SIMPSONS_ oluyordu. Oyundan sonra omuzlara alınan ve şampiyonluğu kutlanan _SIMPSONS_ şampiyon olmanın verdiği gururla gözyaşlarını tutamadı.

ÖDÜL Töreni

3.lük kürsüsüne başı dik bir şekilde çıkan Eslem, 1 Aylık Gold üyeliğin sahibi oldu.

2.lik kursusuna, kahretsin yaa kahretsin ! Kılpayı yenildim ama olsundu 2.olmayı başardım _SIMPSONS_'ı tebrik ederim diyerek çıkan hayaLet, 2 Aylık Gold Üyeliğin sahibi oldu.

1.lik kürsüsüne gözyaşlarına boğularak çıkan _SIMPSONS_, haklı gururunun sevincini yaşıyordu. Tüm KahveOyun.Com sitesi müdavimleri önünde şampanya patlatarak 1.olmanın mutluluğunu yaşayarak tam 3 Aylık Gold Üyeliğin sahibi oldu.

Kura sonuclarinda Pure ile eslestigimi gorunce butun motivasyonumu yitirdim. Yardim kampanyasi icin sahaya cikan jubile yapmis futbolcu eskisi gibi oynadim ve dogal olarak da kaybettim. Pure kazandi demeye dilim varmadi, kaybettim demek daha makul geldi.
Junior Member
(03-10-2023, 07:32 AM)kvnc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-10-2023, 06:46 AM)Oparazzi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KahveOyun.Com sitesinin düzenlediği, moderatörlüğünü Chat dünyasının kraliçesi lakaplı chat fenomeni KraLiCe'nin yaptığı KahveOyun.Com 1.Geleneksel Okey Turnuvası sonuçlandı.

1.Tur

Turnuva eşleşmelerinde tesadüfi bir şekilde, sürekli birbirleri ile okey oynayan Pure ve Kivanc eşleşmesi herkesi şaşırttı. Turnuvanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Pure bu eşleşmeye sevinirken, Kivanc ise acaba bir sürprize imza atabilir mi sorularını gündeme getirdi. Fakat Pure, sürprize izin vermeyerek Kivanc'i turnuvanın dışına itti.

Şirin eşleşmelerden bir tanesi olan Özoo Ufaklık eşleşmesininin galibi ise Özoo olurken, nickleri benzeşen kişilerin eşleşmesi olan hayaLperest ve hayaLet eşleşmesinde ise gülen taraf hayaLet oldu.

Turnuvanın iki güçlü isimlerin karşılaşması olan BesiktasCarsi ve Pinkfloyd karşılaşmasında ise BesiktasCarsi galip gelen taraf oldu ve Çarşı taraftarına üçlü çektirmeyi başardı.

Pathfinder - Barbie eşleşmesinde, Pathfinder 2.tura yükselmeyi başarırken, eSo , CLaSSiC eşleşmesinin galibi eSo oldu.

Turnuvanın güçlü oyuncularından Eslem, Korkut'u saf dışı bırakırken, Nayino, dodo engelini geçmeyi başardı.

Turnuvanın iyi oyuncularından _SIMPSONS_, Serkan'ı kolay geçerken, Ceo, beyFeNdy'ye 1.Turda elenerek hayal kırıklığı yaşatan oyunculardan oldu.

2.Tur

İki güçlü isim BesiktasCarsi ile Pure eşleşmesinde çekişmeli geçen oyunda BesiktasCarsi Pure engelini geçmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı.

Pathfinder, Özoo'yu kolay geçerken, eSo ise ahbab'ı eleyen taraf oluyordu. Eslem, Mirror'u eleyerek emin adımlarla turnuvaya devam eden kızlardan birisi oluyordu.

Turnuvanın bir diğer kızlarından Nayino ise beyFenDy'ye elenerek turnuvaya veda etti. Lazkoln61, Semih'i elemeyi başararak çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Çeyrek Final

BesiktasCarsi, güçlü isimlerden Pathfinder'ı elemeyi başararak adını yarı finale yazdırırken taraftarlar BesiktasCarsi diye tempo tutuyorlardı.

eSo - hayaLet eşleşmesinin galibi olan hayaLet yarı finale yükselirken, Eslem, beyFenDy engelini de aşıyordu.

Turnuvanın emin adımlarla yürüyen bir diğer ismi _SIMPSONS_, Lazkoln61 kapışmasından da galip ayrılan taraf olmuştu.

Yarı Fİnal

Güçlü isimlerin çıktığı yarı final oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın takdir toplayan ismi Eslem, turnuvanın güçlü ismi hayaLet ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta hayaLet, Eslem'in finale çıkmasına izin vermedi ve ismini finale yazdıran taraf oldu.

Yarı finelin diğer oyununda ise _SIMPSONS_, turnuvanın taraftar desteğini arkasında toplayan BesiktasCarsı ile kıran kırana bir oyun sergiledi. 40 bin Besiktaş taraftarı önünde BesiktasCarsi'yı yenmeyi başaran _SIMPSONS_ yarı finale çıkmasının tesadüf olmadığını gösterdi ve adını finale yazdıran diğer oyuncu oldu.

FİNAL

Finalde bir tarafta _SIMPSONS_ diğer tarafta ise hayaLet vardı. Turnuvanın en heyecanlı oyununa sahne olan final maçında, kimin kazanacağının tahmin edilmesi oldukça zordu. Kupayı kaldıran ve şampiyon olan kişi ise çekişmeli geçen oyunlardan sonra _SIMPSONS_ oluyordu. Oyundan sonra omuzlara alınan ve şampiyonluğu kutlanan _SIMPSONS_ şampiyon olmanın verdiği gururla gözyaşlarını tutamadı.

ÖDÜL Töreni

3.lük kürsüsüne başı dik bir şekilde çıkan Eslem, 1 Aylık Gold üyeliğin sahibi oldu.

2.lik kursusuna, kahretsin yaa kahretsin ! Kılpayı yenildim ama olsundu 2.olmayı başardım _SIMPSONS_'ı tebrik ederim diyerek çıkan hayaLet, 2 Aylık Gold Üyeliğin sahibi oldu.

1.lik kürsüsüne gözyaşlarına boğularak çıkan _SIMPSONS_, haklı gururunun sevincini yaşıyordu. Tüm KahveOyun.Com sitesi müdavimleri önünde şampanya patlatarak 1.olmanın mutluluğunu yaşayarak tam 3 Aylık Gold Üyeliğin sahibi oldu.

Kura sonuclarinda Pure ile eslestigimi gorunce butun motivasyonumu yitirdim. Yardim kampanyasi icin sahaya cikan jubile yapmis futbolcu eskisi gibi oynadim ve dogal olarak da kaybettim. Pure kazandi demeye dilim varmadi, kaybettim demek daha makul geldi.

Bütün yorumların duruyor, benimle eşleşmek için elinden geleni yaptın, yenilince de böyle yan yatıp çamura batıyorsun şaksljskhjf
Junior Member
çok güzel bir turnuva oldu kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim bu konuda emeği geçen yönetime teşekkürler her ay tekrarlanması dileğiyle.
Junior Member
Öncelikle turnuvaya katılan, katılamayan, destek veren, vermeyen tüm arkadaşlara seviyeli hoş sohbetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Turnuva da finale yükselip birincilik şahsıma nasip olmuştur. Ben, bu tür oyunlarda şans faktörünün öne geçtiğini düşünüyorum. Yani şu demek değildir ki en iyi oyuncu benim... Ancak okey oyununda bazı kavramlara dikkat etmek lazım. Öncelikle rakibinizin masaya bıraktığı taşları iyi takip ederek hangi rakamların işine yarayıp yaramadığını az çok tahmin etmek zor değil.
Örneğin rakibiniz masaya örnek veriyorum kırmızı 10 bıraktı. Siz rakibinizi şu şekilde analiz edebilirsiniz. Ya rakibinizde, eğer sizde yoksa iki kırmızı 10 var çifte gitmiyorsa yere atmıştır birini ya da elinde per yapabilecek 10 lu gurubu yok ya da elinde kırmızı 11 veya 9 yani eşleştirecek bir taşı bulunmuyor diye düşünerek sizde yere atacağınız taşı seçebilirsiniz...
Ancak dediğim gibi şans faktörü çok yüksek bu tür oyunlarda. Yoksa biri uzman biri acemi diyemezsiniz. O gün yani turnuvada şans benden yanaydı. Rakiplerim oldukça başarılı kişilerdi şans onlara değil bana gülmüştü... Teşekkür ederim...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Chat Magazin sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.